Kampagner


Igangværende kampagner

Produktet kan være være vist med ekstraudstyr og i forskellige modelvarianter

JOBE Desna 10.0 SUP

Pris kr. 4.495,00 Kampagnepris
Jobe Desna 10.0 SUP er et paddleboard som er ideelt til pigerne og evt. børnene der skal have deres eget board - de kun 7,8kg gør Jobe Desna paddleboard til et af de letteste på markedet. Boarded er voldsom manøvredygtig og egner sig specielt godt til søen, kanalen, havne områder m.m. hvor det skal være let at dreje. De 200L volume kan bære op til 90kg og med sit enorme tryk på op til 20psi får du et ekstremt fast og stabilt board.

Boarded er udstyret med bungee-system som er designet til medbragt baggage, eller til opbevaring af den medfølgende rygsæk. Håndtag på boarded center, med det suverænt blødeste og komfortable neoprene på markedet, så du let kan bære dette board som kun vejer 7,8kg!!!. 5mm eksklusiv EVA pad på toppen giver et blødt og flot finish….

Jobe Desna 10,0” SUP pakken indeholder: en special designet rygsæk, juster og flydebar paddle og dobbelt action pumpe så boardet er hurtigt at puste op, samt ankel leash som sikrer dit bord ikke driver væk på vandet. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum.

Denne 10.0 SUP er super sjov, let at håndtere og ekstrem manøvre dygtig...

Kr. 5.699,-
TILBUDSPRIS KR. 4.495,-
Der tages forbehold for fejl og ændringer i specifikationen
Varenummer JOBEdesna
Bredde 0,81 m
Model Desna 10.0 SUP
Længde 3,05 m
Skrogmateriale PVC
Lasteevne 90,00 kg
Mærke Jobe
Vægt 7,80 kg