Danmarks mest populære sportsbåd

Baylinerer et stolt og anerkendt amerikansk brand, som har bygget speedbåde i over 60 år. Bayliner er kendt for at udvikle speedbåde til fornuftig pris-sætning, hvor selve designet og oplevelsen er Alfa og Omega. Bayliner producerer speedbåde til både familien, par og vandsportsentusiaster. Så uanset hvem der skal med på det næste sejleventyr, så er der give tanke til både design og funktionalitet til jer alle.

Se alle modeller fra Baylner ved at klikke herunder:


Se udvalgte modeller

VR5

I Bowrider-serien findes VR5, som forener form og funktion på elegant vis. Den er ideel uanset om du er til vandsport eller familieture.

VR6

Med denne Bowrider VR6 er du sikret ualmindelig god. Modellen indeholder blandt andet en u-lounge, som giver ekstra plads til mange gæster.

CIERA 8

I serien af Overnighters findes blandt andet denne båd, CIERA 8, som er udviklet særligt med henblik på markedet i Europa.

M15

Er en lille sportsbåd mere noget for dig, så er Element-serien fra Bayliner muligvis det rette valgfor dig. Her finder du en mindre, omend alsidig båd, som kan lidt af det hele.

Bayliner er bådmærket som har sendt flest familier at sejle

Herunder kan du se et overblik over alle Bayliner modellerne:

Bayliner garanti

Bayliner er det mest solgte US-bådmærke på kloden og det er der mange grunde til, bla.:

  • Høj pålidelighed

  • Høj tilfredshed blandt kunderne

  • Fokus på både form og funktion

  • Rimelige priser

Derfor er det en god idé at overveje Bayliner, som er bådmærket der har flest tilfredse købere, når du næste gang skal vælge ny speedbåd.

Blandt de mest gængse varemærker har Bayliner en af de laveste rater af reklamationer, hvilket også får mange til at overveje Bayliner.

Alle modeller fra Bayliner leveres som standard med høj garanti. Ydermere er bådens skrog dækket af en livslang skroggaranti, der kan overleveres til ny ejer såfremt du skal sælge båden, og dækket leveres desuden med 5 års garanti.

Samtlige dele og komponenter på båden er omfattet af 2 års garanti, og der ydes op til 5 års garanti på Mercury påhængsmotorer.