Her finder du alt på et sted

Herning Trailer & Bådcenter blev startet tilbage i januar 1998, med en drøm om at gøre en forskel for de mange der, som os, nyder en tur på vandet. 

Gennem årene er forretningen blevet større, som da vi tilbage i 2012 fik udvidet med 1500 m2 indendørs udstilling, som i dag benyttes til fremvisning af vores mange nye og brugte både. I øvrigt en fantastisk mulighed for at se nærmere på sin drømmebåd, og få den udstyret med lige præcist det rette udstyr, så den passer i din smag. Det er nemlig noget vi lægger rigtig stor vægt på. Båden skal passe til køberen!

Mange af vores kunder er inkarnerede lystfiskere, og netop derfor har vi valgt at udstyre udvalgte både med et stort udstyrs program til netop denne kundegruppe. Når det så er sagt, har vi naturligvis også rigtig meget til de som ønsker at nyde en tur på vandet uden en fiskestang i hånden. Her har vi f.eks. et rigtig stort bådsortiment til de som er glade for vandsport, eller ganske enkelt ønsker at benytte båden til weekend og ferie sejlads.

Vi er autoriseret forhandler af Mercury bådmotorer samt både fra Quicksilver, Bayliner, Smartliner, Linder & RIB både fra henholdsvis Highfield & Quicksilver. 

Ydermere er vi autoriseret Mercury værksted, og udfører her service & reparationer på båden indenbords motorer såvel som påhængsmotorer.

I butikken finder du Danmarks største udvalg af trollingudstyr og fiskegrej til lystfiskere. Er du i tvivl om hvad der er bedst til hvad, vil du ikke være det efter et besøg hos os. Vi er selv inkarnerede lystfiskere og har fuldstændig styr på det seneste grej. Du kan også finde det i vores webshop. Det er også i butikken du finder det nyeste elektroniske udstyr fra Garmin samt en verden af bådudstyr til besætningen ombord.

Velkommen til Herning Trailer og Bådcenter, vi glæder os til at se dig.

Mange hilsner
Anette & Lars