Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury Marine, et af de anerkendte producenter i verden, når det man taler om bådmotorer.
Når du har en motor fra Mercury, er du sikret den seneste teknologi hele vejen rundt - Så kan du tage dit eventyr til et nyt niveau.

Med Mercury bag dig kan du begive dig ud mod selv de største oplevelser, som livet på vandet har at tilbyde. Mercury sikrer dig at få dit livs største oplevelser indenfor rækkevidde, uanset hvor fjerne de kan virke. Du skal bare være villig til at turde vove dig mod horisonten med os!

Mercury brandets slogan; Go Boldly, drejer sig om ikke kun om hvem vi er. Det drejer sig også om, hvad det er vi gør, samt hvad vi gør muligt for alle sejlere. Go Boldly er en opfordring til at udforske. At gøre eventyret til din guide. - Og dermed blive en del af noget stort.Det er frihed til at presse hvert sekund af glæde ud af din tid ude på havet. At finde nye oplevelser. At søge efter fiskeberetninger og ride på uendelige bølger. Go Boldly betyder aldrig at ligge i kølvandet på en anden. Det betyder at kortlægge din egen kurs og stole på, at Mercury tager dig derhen.

Med Mercury er du sikret den seneste
og mest nytænkende teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med Verado® får du en verdensklasse sejladsoplevelse. Med Verado® får du både god acceleration, høj topfart, enkel betjening, lydsvag motorgang og et lavt brændstofforbrug. Motoren har eksklusive funktioner der skaber den mest behagelige oplevelse når du er ude på havet.

ProXS®

Med ProXS® får du en motor der er til at forstå, som giver dig god værdi for alle pengene, på både hastighed og acceleration. ProXS® er sportsserien fra Mercury. Her finder du motorer, med maksimal ydelse, til sjove dage på havet.

SeaPro®

En SeaPro® er udviklet til dig, der lever af havet. Denne motor kan modstå selv de hårdeste forhold - hver gang! En SeaPro® fra Mercury giver friheden til at passe dit job uden at skulle bekymre dig om motoren.

FourStroke®

Som navnet måske henleder opmærksomheden på er FourStroke® Mercurys klassiske serie af 4-takts-motorer. Denne motor er måske det rette valg for dig der skal have en stabil Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Mercurys benzindrevne MerCruiser skuffer ikke. Motoren har en virkelig responsiv acceleration og manøvredygtighed. Den kræver desuden kun let vedligehold, så når først den er installeret er den nem at håndtere. Motoren kan klare det hele lige fra legende dage med vandsport til stille sejlture med venner og familie.

Mercury Diesel

En Diesel-motor fra Mercury er ren, støjsvag og så er den en effektiv motor, som scorer højt på alle parametre hos kunderne. Her taler vi om en motor med topklasse brændstofforbrug, lydsvag og letvægt, og så leveres den selvfølgelig med Mercurys 3 års tærings-garanti.