Quicksilver Både

Quicksilver, en af de fremmeste motorbådsproducenter indenfor sejlads med motor, i familiesegmentet. Her finder du en stor vifte af både til lige netop dine ønsker. Så hvorvidt du leder efter en båd til den helt store familie, en mindre båd du kan nyde livet i med vennerne eller en af vores Pilothouse fiskebåde, så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Tryk lige herunder for at gå direkte til bådkonfiguratoren.

Hvilken Quicksilver er din drømmebåd?

Til vandsportsentusiasten

Er du den sporty sejler, som gerne vil ud med tube, måske stå på vandski eller wakeboard? Så udbyder Quicksilver et udvalg af motorbåde, hvor der er lagt vægt på både sikkerhed og komfort. Flere Quicksilver-både kommer med badeplatforme, som gør det lige til at komme op og ned af vandet.

Til fiskeren

Leder du efter en motorbåd til dit næste fiskeeventyr, så er det ikke nødvendigt at lede videre. Quicksilvers serie af Pilothouses tilbyder alt en fisker har brug for, nøje tilrettelagt. Her er der overvejet rigeligt opbevaring i form af opbevaringsrum til både madding og fiskene ombord, og selvfølgelig stangholdere til dine stænger ,når du trænger til at hvile armene.

Når du er klar til at bygge din nye båd, så tryk på knappen herunder for at gå direkte til konfiguratoren.

Til weekendturen

Drømmer du om et flydende hotel, så gå på opdagelse i Quicksilvers serie af Weekend-modeller. Med Weekend får du både plads, komfort og sikkerhed. Her er det en leg at tage på miniferie, da alt hvad du har brug for, eksempelvis toilet, køkken og køjeplads, er lige ved hånden.

Til familien

Skal du ud med familien, så er plads garanteret en af de mange punkter du skal have tjekket af på ønskeseddelen. Quicksilver er en af de bedste i klassen, når det omhandler bådens længde og bredde, og på den måde har Quicksilver fået mest muligt ud af pladsen på båden. Så pak roligt bagagen og tag ungerne med, så er du nemlig godt på vej imod nye oplevelser.

Når du er klar til at konfigurere din drømmebåd, så tryk på linket herunder og gå videre til konfiguratoren.

Er du interesseret i at se de aktuelle priser?